.
...

    blogger на пълно български език ште променим до скоро

18 Ekim 2013 Cuma

Counter-Strike 1.6 LanT Final


Counter-Strike 1.6 Final değişti Cs 1.6 kiti bir zinciridir. Bu varsayılan olarak bu sitede birçok oyuncu ve rütbeleri No 2 tarafından kullanılır.
O süslemek için derileri ve yeni modeller getiriyor . Cs uzun süre oluşturulur ve ilk cs - uri modiicate arasında olduğu için piyasaya çıktığında çok oyuncu indirildi .
CS sunucu bulur ve sunucu yerel olarak yapılan botlara ekleyebilirsiniz . Bu oyunun önemli bir varlıktır , bazı oyuncular hala eğlence için botlar ile oynamayı tercih ama diğerleri cs 1.6 daha iyi oynamayı öğrenmek için
Final Zinciri CS Windows 7 ve Vista devam ediyor . O bu işletim sistemlerinin bazı sürümlerinde test edilmiştir ama bu tüm sürümlerinde bile iyi çalışacak garanti etmez .
Şimdi bu ücretsiz cs indirin ve havalı counter strike 1.6 sunucularında arkadaşlarınızla oynamak .
Bu cs hiçbir gecikme ve herhangi bir bilgisayarda çalışıyor . Size en uygun çalıştırmak için oyun için yeni bir PC 2006 olması önerilir .
Ve bu oyun uzun süre oynadı ve özellikle ak47 veya m4a1 silah karşı cildi gibi. Ayrıca el bombaları da değiştirildi ve artık daha gerçekçi bir bak!








Işlemcilerdeki: 1 GHz
Memorie Ram: 128 MB
Plaça video: 32 MB
Sabit Spatiu pe: 1 GB

  



Sameera ChathurangaPosted By Sameera Chathuranga

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation test link ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat contact me

Thank You

0 yorum:

Yorum Gönder