.
...

    blogger на пълно български език ште променим до скоро

17 Ekim 2013 Perşembe

Counter-Strike 1.6


CS 1.6 sürümü ücretsiz.

Bu çoğu oyuncu değil, aynı zamanda en güvenli tercihversiyonu gibi görünüyor ! Ziyaretçi tercih, çünkü bu sürüm arayışı içinde üst sıralarda görünür . Teşekkür ederim ve biz güzel oynardım !
Counter-Strike 1.6 bir FPS oyunu Valve tarafından geliştirilen ve oyun Half-Life türetilmiştir olduğunu.
Condition Zero , Counter-Strike soruce , Counter-Strike : Xbox Anthology ve Counter-Strikeoyunu Counter - Strike içeren bir dizi geliştirilmiştir.
Counter- Strike oyunu savaşta iki takım ,teröristler ve anti - terörist biri arasındadır . Her iki hedefleri haritası Haritayı farklılık elde etmek için mücadele edecek . Daha yeni siteler daha olduğunu moda oyun söz konusu olduğunda Obiecivele farklı olabilir , biz , gungame , zombi , hns , Deathrun , paintball respawn numaralandırmak ve tabii kiklasik mod tercih edilir .
Her turda bir takım ya da tam bir harita hedefleri kazandı ya da tüm düşmanları yok edilir .
Oyunda sayaç veya terörist ya da takım katılabilir .
SAS , GIGN , vb , oyunda sizi temsil edecek 8 karakter arasında seçim yapabilirsiniz .
Seçtiğiniz haritanın oyuna göre farklı amacı vardır . Onlar farklı ve aşağıda popülerlik sırasına göre oyun mods ilk bulabilirsiniz :
Harita - Bomba Teröristler etkisiz halebomba ve ters etkisiz hale gerekir . Bunlar en popüler türleri ve haritalardır.
Kağıt CS - Rehine Kurtarma Sayaç Bunu önlemek için rehine ve teröristlerin getirmek zorunda olacak . Birkaç OYUNCU sunucu olduğunda özellikle tercih sonra ikinci yer _de .
Suikast VIP - - AS Kağıt üzerinde TeröristlerVIP ve karşı korumak için öldürmek gerekir .
Bu haritalar ilk türleri vardır ama şimdi _cs çıktı ve _AS haritalar zayıf respawn değişti tercih edilir , ve Deathrun zombi toplum . Sunucular bu modları ve her geçen gün artıyor tercih oyuncuları ile özel olarak tasarlanmıştır.
Hepimiz zevkli bir oyun teşvik , ben kodları kullanmak ve gibi güzel için oyun için sunucu olarak sipariş edilmesi tavsiye ederiz .
CS orijinal (değişmedi) botlar içerir ve internet sunucuları görür .
CS 1.6 Sistem Gereksinimleri :














İşlemci : 1 GHz

RAM : 128 MB
Ekran Kartı: 32 MB
Sabit Space : 1 GB                                                  

          



Sameera ChathurangaPosted By Sameera Chathuranga

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation test link ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat contact me

Thank You

0 yorum:

Yorum Gönder