.
...

    blogger на пълно български език ште променим до скоро

21 Ekim 2013 Pazartesi

Counter-Strike Romanya


CS Romanya Romanya Counter-Strike 1.6 modifiye kiti olduğunu . Skins kaliteli ama önemli değişiklikler oyunun kısmi çeviri vardır .

O metnin , modelleri , deriler ve yeni sesler getiriyor . Arka plan çok iyi ve bu benimcs 1.6 tercih yapar

Bu değişiklikler yeni bir şey oynamak için daha fazla grafik ve zevk getirir . Bu cs popüler ve bu websitesinden indirilenilk 3 cs - uri bulunmaktadır.

Oyun Romanya çevrilir . Toplam ama lb bilmiyorum olanlar için tercüme değil İngilizce bir artı . Eğer ülke seviyorum özellikle bu kiti tavsiye ederiz.

CS Menü değişti ve oyun çok iyi. Cs eski bilgisayarlarda iyi çalışan ve iyi bir sunucu bulursanız eğlenceli olabilir gibi .

Oyun lag değil , iyi gider , botlar vardır ve internet sunucuları bulabilirsiniz . Eğer haberci veya facebook diğer arkadaşlar tavsiye etmek istiyorum bu cs İsterseniz , bu kit entegre bu seçenekleri var .

Hızlı ve zevkli bir oyun indirin!

Sistem Gereksinimleri :








İşlemci : 1.5 GHz
RAM : 256 MB
Ekran Kartı: 32 MB
Sabit Alanı: 700 MB

      



Sameera ChathurangaPosted By Sameera Chathuranga

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation test link ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat contact me

Thank You

0 yorum:

Yorum Gönder